"Ik vergelijk mijn klanten weleens met de Canvaskijker. Het zijn meerwaardezoekers", lacht eigenaar Piet Hermans. Na negentien jaar weet hij wie die klant is, en kent hij ook de meesten bij naam. Heren kunnen er terecht voor merken als Ted Baker, Emile Lafaurie en de voetbalshirts van Copa.

De laatste twee jaar doet vooral Ben Sherman het heel goed, met dank aan televisiekok en Leuvenaar Jeroen Meus, die het merk draagt op het scherm.

Craenendonck 1/7, Leuven, 016 29 14 11. Maandag van 14 tot 17.45 uur, dinsdag tot vrijdag van 10 tot 17.45 uur, zaterdag van 10 tot 18uur.

"Ik vergelijk mijn klanten weleens met de Canvaskijker. Het zijn meerwaardezoekers", lacht eigenaar Piet Hermans. Na negentien jaar weet hij wie die klant is, en kent hij ook de meesten bij naam. Heren kunnen er terecht voor merken als Ted Baker, Emile Lafaurie en de voetbalshirts van Copa. De laatste twee jaar doet vooral Ben Sherman het heel goed, met dank aan televisiekok en Leuvenaar Jeroen Meus, die het merk draagt op het scherm.