Na acht jaar was het tijd voor iets nieuws, en dus stak eigenares Severine Heine haar winkel in een nieuw kleedje. Ook het aanbod werd lichtjes gewijzigd, met meer toegankelijke merken voor een groter publiek. Dat bestaat grotendeels uit Belgische en Italiaanse merken. U vindt er, bijvoorbeeld, Essentiel, Annemie Verbeke en Nathalie Vleeschouwer, maar ook Patrizia Pepe, Atos Lombardini en Maliparmi.

Schoenen zijn er van Chie Mihara, See By Chloé, Tony Mora en het nieuwe, Belgische merk March 23. Volgend seizoen vindt u er ook de tricotcollectie van Stefanel en ambachtelijk gemaakte hemden van het Italiaanse Aglini.

Leopold II-laan 30, Oostende, 059 80 31 30. Alle dagen van 10 tot 12.30 uur en van 14 tot 18.30 uur.

Na acht jaar was het tijd voor iets nieuws, en dus stak eigenares Severine Heine haar winkel in een nieuw kleedje. Ook het aanbod werd lichtjes gewijzigd, met meer toegankelijke merken voor een groter publiek. Dat bestaat grotendeels uit Belgische en Italiaanse merken. U vindt er, bijvoorbeeld, Essentiel, Annemie Verbeke en Nathalie Vleeschouwer, maar ook Patrizia Pepe, Atos Lombardini en Maliparmi. Schoenen zijn er van Chie Mihara, See By Chloé, Tony Mora en het nieuwe, Belgische merk March 23. Volgend seizoen vindt u er ook de tricotcollectie van Stefanel en ambachtelijk gemaakte hemden van het Italiaanse Aglini.