Actrice Kerry Washington is volop bezig met de promotie van haar reeks 'Scandal'. Zo kwam ze ook terecht in de studio van The Tonight Show met Jimmy Fallon. Ze koos voor de gelegenheid voor een stijlvol polkadotjurkje.

Uit onderstaand filmpje leren we dat Kerry Washington als de beste kan liegen (of acteren) en dat ze steeds schijnbaar moeiteloos stijlvol voor de dag komt. Olivia Pope, het personage dat Kerry vertolkt in de serie 'Scandal', wordt alom geprezen omwille van haar professionele en stijlvolle looks, maar ook in het echte leven slaat de actrice slechts zelden de bal mis.

De polkadots en rode pumps geven haar een jeugdige, maar ook elegante uitstraling. Wij kopieerden haar leuke look voor een prikje. (LP)

Actrice Kerry Washington is volop bezig met de promotie van haar reeks 'Scandal'. Zo kwam ze ook terecht in de studio van The Tonight Show met Jimmy Fallon. Ze koos voor de gelegenheid voor een stijlvol polkadotjurkje. Uit onderstaand filmpje leren we dat Kerry Washington als de beste kan liegen (of acteren) en dat ze steeds schijnbaar moeiteloos stijlvol voor de dag komt. Olivia Pope, het personage dat Kerry vertolkt in de serie 'Scandal', wordt alom geprezen omwille van haar professionele en stijlvolle looks, maar ook in het echte leven slaat de actrice slechts zelden de bal mis. De polkadots en rode pumps geven haar een jeugdige, maar ook elegante uitstraling. Wij kopieerden haar leuke look voor een prikje. (LP)