De eerste ecologische webgids in België is een feit. Iedereen die toffe ecoproducten wil ontdekken, kan vanaf nu terecht op iloveeco.be.

De onafhankelijke webgids zet hippe en milieuvriendelijke producten van webwinkels in de kijker en is een leidraad voor al wie ecologisch wil leven.

I Love Eco herbergt een schat aan originele en milieuvriendelijke spullen die een hart voor de natuur hebben. De site draait verder ook volledig op groene stroom en laat zich bijstaan door het ecologische schoonmaakmerk Ecover als kwaliteitspartner.

Lieselot Moerkerke

De eerste ecologische webgids in België is een feit. Iedereen die toffe ecoproducten wil ontdekken, kan vanaf nu terecht op iloveeco.be. De onafhankelijke webgids zet hippe en milieuvriendelijke producten van webwinkels in de kijker en is een leidraad voor al wie ecologisch wil leven. I Love Eco herbergt een schat aan originele en milieuvriendelijke spullen die een hart voor de natuur hebben. De site draait verder ook volledig op groene stroom en laat zich bijstaan door het ecologische schoonmaakmerk Ecover als kwaliteitspartner. Lieselot Moerkerke