Hoe draag je goudkleurige kleding?

Een 'total-gold'-outfit: als je goed wil knallen tussen Oudjaar en Nieuwjaar kan je kiezen voor véél bling-bling. Een knalgouden jurk, bijvoorbeeld met kleine pailletten, maakt van jouw de koningin van de dansvloer. Wanneer je kiest voor een gouden jurk, dan kan je de accessoires best iets soberder houden of zelfs enkel kleine goudkleurige oorbellen dragen. Je kan de look afwerken met een klein beetje goudkleurige make-up en een lichte lipgloss.

Matgouden tint: Als je kiest voor de 'gesofisticeerde' gouden look dan raden we een matgouden kleur aan. Deze tint is bijzonder mooi in combinatie met wit of beige.

Eén goudkleurig kledingstuk: Voor een iets nonchalantere look kies je voor één gouden kledingstuk of accessoire. Je kan het goud dan combineren met andere tinten en materialen. Heel leuk zijn bijvoorbeeld goudkleurige schoenen of een goudkleurige blouse in combinatie met een strakke jeans. Goudkleurige items zijn ook erg leuk met casual items: een spijkerbroek met gouden accenten of zwarte pumps met een gouden hak.

Maak je look helemaal af met een goudkleurige oogschaduw en accessoires. Je kan ook wat glinstertjes aanbrengen op de ogen voor een weelderige en bovenal feestelijke look.

Laura Van Roey

Hoe draag je goudkleurige kleding? Een 'total-gold'-outfit: als je goed wil knallen tussen Oudjaar en Nieuwjaar kan je kiezen voor véél bling-bling. Een knalgouden jurk, bijvoorbeeld met kleine pailletten, maakt van jouw de koningin van de dansvloer. Wanneer je kiest voor een gouden jurk, dan kan je de accessoires best iets soberder houden of zelfs enkel kleine goudkleurige oorbellen dragen. Je kan de look afwerken met een klein beetje goudkleurige make-up en een lichte lipgloss. Matgouden tint: Als je kiest voor de 'gesofisticeerde' gouden look dan raden we een matgouden kleur aan. Deze tint is bijzonder mooi in combinatie met wit of beige. Eén goudkleurig kledingstuk: Voor een iets nonchalantere look kies je voor één gouden kledingstuk of accessoire. Je kan het goud dan combineren met andere tinten en materialen. Heel leuk zijn bijvoorbeeld goudkleurige schoenen of een goudkleurige blouse in combinatie met een strakke jeans. Goudkleurige items zijn ook erg leuk met casual items: een spijkerbroek met gouden accenten of zwarte pumps met een gouden hak. Maak je look helemaal af met een goudkleurige oogschaduw en accessoires. Je kan ook wat glinstertjes aanbrengen op de ogen voor een weelderige en bovenal feestelijke look. Laura Van Roey