Vorige week opende modehuis Balenciaga nog een online shop, deze week is het de beurt aan de Italianen Dolce & Gabbana.

In de webwinkel worden zowel de heren- als vrouwencollecties verkocht. De eerste drie maanden vult u uw winkelkarretje best tot boven, want gedurende deze periode rekent de webshop geen leveringskosten aan.

De webshop is nu al in zeven talen beschikbaar, op 8 augustus komt ook de Chinese versie online.

Ook de tweede en goedkopere lijn is nog steeds verkrijgbaar in de webwinkel. In het voorjaar werd er nog volop gespeculeerd dat de jongere lijn zou opgaan in de hoofdlijn, maar tot op heden werd hier nog geen gevolg aan gegeven.

(JJ)

Vorige week opende modehuis Balenciaga nog een online shop, deze week is het de beurt aan de Italianen Dolce & Gabbana. In de webwinkel worden zowel de heren- als vrouwencollecties verkocht. De eerste drie maanden vult u uw winkelkarretje best tot boven, want gedurende deze periode rekent de webshop geen leveringskosten aan. De webshop is nu al in zeven talen beschikbaar, op 8 augustus komt ook de Chinese versie online. Ook de tweede en goedkopere lijn is nog steeds verkrijgbaar in de webwinkel. In het voorjaar werd er nog volop gespeculeerd dat de jongere lijn zou opgaan in de hoofdlijn, maar tot op heden werd hier nog geen gevolg aan gegeven. (JJ)