"Toen ik vijf jaar geleden begon, in een klein pand verderop in de straat, was ik de enige die retrokleren en -accessoires verkocht in Leuven. Al snel bleek die ruimte te beperkt", zegt zaakvoerster Ilse Vanbets. Begin mei opende ze daarom Hippo!Royale, de grote zus van Hippo! (Parijsstraat 27).

Met de collecties van onder andere Conni Kaminski, Red Juliet en Swedish Hasbeens wil Ilse een breder publiek aanspreken. Blikvanger is de draaimolen met paspoppen midden in de winkel.

Parijsstraat 44, Leuven, 016 22 01 10. Dinsdag tot donderdag van 10 tot 13.30 uur en van 14 tot 18 uur, vrijdag en zaterdag van 10 tot 18 uur.

"Toen ik vijf jaar geleden begon, in een klein pand verderop in de straat, was ik de enige die retrokleren en -accessoires verkocht in Leuven. Al snel bleek die ruimte te beperkt", zegt zaakvoerster Ilse Vanbets. Begin mei opende ze daarom Hippo!Royale, de grote zus van Hippo! (Parijsstraat 27). Met de collecties van onder andere Conni Kaminski, Red Juliet en Swedish Hasbeens wil Ilse een breder publiek aanspreken. Blikvanger is de draaimolen met paspoppen midden in de winkel.