Omdat designermerken voor de allerkleinsten niet zomaar overal te vinden zijn en omdat online shoppen nu eenmaal gemakkelijker is dan gezadeld met shoptassen een lawaaierige buggy te manoeuvreren door het stadcentrum, besloot Evelyn Constandt de webshop Lou en Louis op poten te zetten.

Haar virtuele tweeling is stijlvol en houdt van kwaliteit. Kleding en accessoires van topmerken als Baby Dior, Paul Smith Junior, D&G junior, Paul Smith junior, Liu Jo, Little Marc Jacobs, Il Gufo, Essentiel en Notify kunnen van achter het computerscherm worden besteld.

Zoals het een goede webshop - en baby - betaamt, heeft ook Lou en Louis een hoog metabolisme en komen er dagelijks nieuwe stukken binnen. Vanaf volgende zomer zal er ook kleding van Stella Mc Cartney en Rykiel enfants worden te koop gesteld. (VF)

Omdat designermerken voor de allerkleinsten niet zomaar overal te vinden zijn en omdat online shoppen nu eenmaal gemakkelijker is dan gezadeld met shoptassen een lawaaierige buggy te manoeuvreren door het stadcentrum, besloot Evelyn Constandt de webshop Lou en Louis op poten te zetten. Haar virtuele tweeling is stijlvol en houdt van kwaliteit. Kleding en accessoires van topmerken als Baby Dior, Paul Smith Junior, D&G junior, Paul Smith junior, Liu Jo, Little Marc Jacobs, Il Gufo, Essentiel en Notify kunnen van achter het computerscherm worden besteld. Zoals het een goede webshop - en baby - betaamt, heeft ook Lou en Louis een hoog metabolisme en komen er dagelijks nieuwe stukken binnen. Vanaf volgende zomer zal er ook kleding van Stella Mc Cartney en Rykiel enfants worden te koop gesteld. (VF)