Kinderen komen ogen te kort in de kleurrijke schoenwinkel De Zandvoetjes, maar ook mama kan er zich sinds twee jaar laten gaan. Het aanbod is voor vrouwen is beperkt , maar wel uniek en goedgekozen: u vindt er onder meer Emma Go, Swedish Hasbeens, Edith & Ella. Voor de kleintjes (vanaf maat 17) zijn zowat alle topmerken aanwezig. Momino, Pom d'api, Kickers en PèPè om er maar enkele te noemen.

Leuk detail: alle 'beestjes' op de winkelzak staan ook ergens in de winkel verborgen. Zo weten broer of zus ondertussen wat te doen.

Leopold II-laan 213 W4, Oostduinkerke, 058 51 01 90. In juli en augustus alle dagen van 10 tot 12.30 uur en van 14.30 tot 18.30 uur. Buiten de zomer gesloten op dinsdag en donderdag.

Kinderen komen ogen te kort in de kleurrijke schoenwinkel De Zandvoetjes, maar ook mama kan er zich sinds twee jaar laten gaan. Het aanbod is voor vrouwen is beperkt , maar wel uniek en goedgekozen: u vindt er onder meer Emma Go, Swedish Hasbeens, Edith & Ella. Voor de kleintjes (vanaf maat 17) zijn zowat alle topmerken aanwezig. Momino, Pom d'api, Kickers en PèPè om er maar enkele te noemen. Leuk detail: alle 'beestjes' op de winkelzak staan ook ergens in de winkel verborgen. Zo weten broer of zus ondertussen wat te doen.