Vrijdag 3 juni opende de allereerste Jimmy Choo store in België haar deuren, meer bepaald op de Schutterhofstraat in Antwerpen. Vanaf 28 november is ook de tweede winkel, aan de Waterloolaan in Brussel, klaar voor het Belgische vrouwengeweld.

Net als het filiaal in Antwerpen, zal ook deze shop een volledig assortiment vrouwenschoenen, handtassen, kleine lederwaren, zachte accessoires en zonnebrillen verkopen. Ook wordt een speciale sectie voorzien, gewijd aan de Choo 24:7 collectie. Dat is een specifieke lijn, geïnspireerd op jet set vrouwen. (VF)
Jimmy Choo store- Waterloolaan 53, 1000 Brussel

Vrijdag 3 juni opende de allereerste Jimmy Choo store in België haar deuren, meer bepaald op de Schutterhofstraat in Antwerpen. Vanaf 28 november is ook de tweede winkel, aan de Waterloolaan in Brussel, klaar voor het Belgische vrouwengeweld. Net als het filiaal in Antwerpen, zal ook deze shop een volledig assortiment vrouwenschoenen, handtassen, kleine lederwaren, zachte accessoires en zonnebrillen verkopen. Ook wordt een speciale sectie voorzien, gewijd aan de Choo 24:7 collectie. Dat is een specifieke lijn, geïnspireerd op jet set vrouwen. (VF) Jimmy Choo store- Waterloolaan 53, 1000 Brussel