Aanvankelijk boden Cathy Jonckheere en Julie Delruelle advies en assistentie aan expats die hun weg zochten in Waterloo. Maar toen de twee shopping addicts deze zaak konden overnemen, besloten ze meteen ervoor te gaan. De dames focussen op betaalbare mode (Vila, it Hippies, jeans Mavi) met elke week enkele nieuwigheden.

Backstage biedt vooral fleurig bedrukte creaties in girly stijl, maar ook romantische hippiepop (kant en transparant). Kortom, hun klanten zijn vooral jong en slank. Ook al is het devies dat moeder én dochter hier aan hun trekken moeten komen.

Route de Genval 2, 1380 Lasne, 02 654 27 96. Dinsdag tot vrijdag van 10 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.30 uur, op zaterdag van 10.30 tot 18.30 uur.

Aanvankelijk boden Cathy Jonckheere en Julie Delruelle advies en assistentie aan expats die hun weg zochten in Waterloo. Maar toen de twee shopping addicts deze zaak konden overnemen, besloten ze meteen ervoor te gaan. De dames focussen op betaalbare mode (Vila, it Hippies, jeans Mavi) met elke week enkele nieuwigheden. Backstage biedt vooral fleurig bedrukte creaties in girly stijl, maar ook romantische hippiepop (kant en transparant). Kortom, hun klanten zijn vooral jong en slank. Ook al is het devies dat moeder én dochter hier aan hun trekken moeten komen.