Sinds een half jaar blijven driehonderd winkels in de Brusselse binnenstad elke donderdag tot 20.00 uur open. Het concept "Afterwork Shopping" is een succes, en vanaf december wordt het dan ook uitgebreid met nog eens 30 winkels.
Het winkelen na het werk is populair. Op donderdagavond is er gemiddeld 30 procent meer passage in de deelnemende winkelstraten, zoals de Dansaert-en Kleerkoperstraat. De winkels die vanaf december meedoen, liggen allemaal in de Nieuwstraat, tussen de Noorddoorgang en het Muntplein. Onder meer Zara, Esprit, Women's Secret, Bershka, Celio, Celioclub, Naf Naf, Springfield, Yves Rocher, Pearle, Promod, Etam Lingerie en M&S Mode blijven voortaan langer open. Iedere week zijn er ook cadeaus te winnen in een deelnemende winkel.

Belga/AH

Sinds een half jaar blijven driehonderd winkels in de Brusselse binnenstad elke donderdag tot 20.00 uur open. Het concept "Afterwork Shopping" is een succes, en vanaf december wordt het dan ook uitgebreid met nog eens 30 winkels. Het winkelen na het werk is populair. Op donderdagavond is er gemiddeld 30 procent meer passage in de deelnemende winkelstraten, zoals de Dansaert-en Kleerkoperstraat. De winkels die vanaf december meedoen, liggen allemaal in de Nieuwstraat, tussen de Noorddoorgang en het Muntplein. Onder meer Zara, Esprit, Women's Secret, Bershka, Celio, Celioclub, Naf Naf, Springfield, Yves Rocher, Pearle, Promod, Etam Lingerie en M&S Mode blijven voortaan langer open. Iedere week zijn er ook cadeaus te winnen in een deelnemende winkel. Belga/AH