Caroline Destrooper-Claeys had eerst een winkel in Veurne, maar verhuisde bijna vier jaar geleden naar Nieuwpoort. In haar winkel vindt u onder meer schoenen van Sergio Rossi, Hogan, Fratelli Rossetti en een zeer ruime selectie Tod's. Ook voor de heren. Volgend seizoen staat ook Giorgio Armani op dat lijstje.

"De stijl van mijn winkel kan worden samengevat als sport habillé. Mijn klanten houden van kwaliteit en verfijning, maar willen niet dat je kunt zien welk merk ze dragen", zegt de zaakvoerster. Behalve schoenen zijn ook de foulards van Pucci en de tassen van Dolce & Gabbana in trek.

Albert I-laan 187, Nieuwpoort-Bad, 058 31 33 75. Alle dagen van 10 tot 12.30 uur en van 14 tot 18.30 uur. Van november tot februari gesloten op dinsdag.

Caroline Destrooper-Claeys had eerst een winkel in Veurne, maar verhuisde bijna vier jaar geleden naar Nieuwpoort. In haar winkel vindt u onder meer schoenen van Sergio Rossi, Hogan, Fratelli Rossetti en een zeer ruime selectie Tod's. Ook voor de heren. Volgend seizoen staat ook Giorgio Armani op dat lijstje."De stijl van mijn winkel kan worden samengevat als sport habillé. Mijn klanten houden van kwaliteit en verfijning, maar willen niet dat je kunt zien welk merk ze dragen", zegt de zaakvoerster. Behalve schoenen zijn ook de foulards van Pucci en de tassen van Dolce & Gabbana in trek.