Binnenkort hebben jeansliefhebbers een extra reden voor een shopbezoek aan Antwerpen, dé modestad bij uitstek. Niets minder dan het luxe denimmerk '7 For All Mankind' opent in de Schuttershofstraat een flagshipstore.

Na Parijs is de winkel de tweede in Europa. Volgens Massimo Ferrucci, general manager van het bekende jeansmerk, is de Antwerpse opening een belangrijke stap in de ontwikkeling van het merk. "We plannen nog meer flagshipstores in Europa. Milaan, Berlijn en Londen staan zeker nog op onze agenda."

De boetiek biedt zowel vrouwen als mannen een ruime keuze uit de collectie aan. Om een shopbezoek aan de jeanswinkel voor iedereen aangenaam te laten verlopen, werd er heel wat aandacht aan het interieur besteed. Zuid-Californische huizen van architecten zoals Neutra en Schindler dienden als inspiratiebron. Voor de toonbank en panelen op de muur werd gebruik gemaakt van zebranohout. De interne muren zijn opgebouwd uit gelakt wit hout. De echte interieurblikvanger is de betonnen denimmuur.

Tiffany Philips

7 For All Mankind opent midden juni zijn deuren. Schuttershofstraat 16, Antwerpen.

Binnenkort hebben jeansliefhebbers een extra reden voor een shopbezoek aan Antwerpen, dé modestad bij uitstek. Niets minder dan het luxe denimmerk '7 For All Mankind' opent in de Schuttershofstraat een flagshipstore.Na Parijs is de winkel de tweede in Europa. Volgens Massimo Ferrucci, general manager van het bekende jeansmerk, is de Antwerpse opening een belangrijke stap in de ontwikkeling van het merk. "We plannen nog meer flagshipstores in Europa. Milaan, Berlijn en Londen staan zeker nog op onze agenda." De boetiek biedt zowel vrouwen als mannen een ruime keuze uit de collectie aan. Om een shopbezoek aan de jeanswinkel voor iedereen aangenaam te laten verlopen, werd er heel wat aandacht aan het interieur besteed. Zuid-Californische huizen van architecten zoals Neutra en Schindler dienden als inspiratiebron. Voor de toonbank en panelen op de muur werd gebruik gemaakt van zebranohout. De interne muren zijn opgebouwd uit gelakt wit hout. De echte interieurblikvanger is de betonnen denimmuur. Tiffany Philips7 For All Mankind opent midden juni zijn deuren. Schuttershofstraat 16, Antwerpen.