Alexandra en Bettina Drescig hebben altijd al gehouden van mode en mooie kleren. Zes jaar geleden besloten ze hun eigen zaak te beginnen, niet om zich aan één bepaald modelabel vast te klikken, maar omdat ze "alles wat ze zelf leuk vonden" wilden samenbrengen in één winkel: decoratie, juwelen, accessoires, kleding. Sindsdien blijft deze mooie concept store maar uitbreiden.

In de etalage zien we onder meer fluotassen van Vanessa Bruno, iPhone-hoesjes van Pantone, gouden halskettingen van Céline d'Aoust, een Mia Zia-badlaken met pompons, een luchtige blouse van Iro, een jurkje van Ba&sh, en natuurlijk ook Zadig & Voltaire, exclusief in deze streek.

Route de Genval 32, 1380 Lasne, 02 652 06 12. Dinsdag tot zaterdag, van 10.30 tot 18.30 uur.

Alexandra en Bettina Drescig hebben altijd al gehouden van mode en mooie kleren. Zes jaar geleden besloten ze hun eigen zaak te beginnen, niet om zich aan één bepaald modelabel vast te klikken, maar omdat ze "alles wat ze zelf leuk vonden" wilden samenbrengen in één winkel: decoratie, juwelen, accessoires, kleding. Sindsdien blijft deze mooie concept store maar uitbreiden. In de etalage zien we onder meer fluotassen van Vanessa Bruno, iPhone-hoesjes van Pantone, gouden halskettingen van Céline d'Aoust, een Mia Zia-badlaken met pompons, een luchtige blouse van Iro, een jurkje van Ba&sh, en natuurlijk ook Zadig & Voltaire, exclusief in deze streek.