10 must-haves voor de lente

10 must-haves voor de lente
1. Dunne sweaters zijn een echte must-have voor het voorjaar. Nooit te warm of te koud en bovendien verkrijgbaar in talloze stijlen, prints en kleuren.

(LP)

Essentiel, 165 euro

1. Dunne sweaters zijn een echte must-have voor het voorjaar. Nooit te warm of te koud en bovendien verkrijgbaar in talloze stijlen, prints en kleuren.

River Island

Pasteltinten zijn onlosmakelijk verbonden met de lente. Een sweater in een lieflijke tint is dan ook altijd een winner tijdens het voorjaar.

Marie Sixtine sweater

Met een open rug voor een speelse toets.

Baum Und Pferdgarten

2. Een trui, T-shirt of accessoire met een grafische print is een echte must deze lente.

by Ti Mo

3. Een dunne kraagloze jas zorgt voor voldoende warmte tijdens het voorjaar.

Sessun

Cos

4. De lengte van de rokken en jurken blijft ook dit voorjaar lang. Zedig tot over de knie of zelfs tot op de enkels.

Zara, 59.95 euro

5. Met een doorzichtig hemd ben je dit seizoen helemaal in de mode. Het hemd is luchtig genoeg voor zonnige dagen en kan gecombineerd worden met een trui of jas voor de frissere periodes.

Emily and Finn

6. Bloemenprints waren alom tegenwoordig op de catwalks en zijn een gemakkelijke manier om je garderobe een instant lentevibe mee te geven.

Warehouse

7. Op de catwalk werden we om de oren geslagen met creaties die versierd werden met decoraties. Dit voorjaar pimpen we onze outfits dus met opvallende versieringen.

H&M, 29.95 euro

8. Een van de SS14 trends zijn broeken met brede pijpen. Je kan gaan voor een casual look, maar ook een meer geklede versie. De combinaties zijn eindeloos.

Maison Scotch

9. Coole bomber jasjes houden je warm dit voorjaar.

The WhitePepper

10. Crop tops blijven ook dit voorjaar een trend. Een volledig bloot middenrif is misschien iets te fris voor dit seizoen. Combineer je crop top dus met een rok of broek met een hoge taille tot de zomerzon komt piepen.