Shopinantwerp is meer dan een shoppingwebsite. Het is een complete digitale gids die de bezoeker de weg wijst naar alle winkels, merken en shoppingcentra, maar ook geldautomaten, publieke parkings en zelfs de openbare toiletten vermeldt. Wie op zoek is naar overnachting of andere horeca, vindt via Shopinantwerp de juiste link naar Toerisme Antwerpen.

Deze nieuwe website maakt deel uit van het strategisch economisch Routeplan 2020 van de Kamer. De verschillende handelaarsverenigingen en shoppingcentra uit de binnenstad - verenigd in Beleef Antwerpen - waren nauw betrokken bij de ontwikkeling van het project.

"Om Antwerpen voor eens en voor altijd op de kaart te zetten als shoppinghoofdstad worden in het Routeplan 2020 verschillende initiatieven voorgesteld. Het eerste is de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke en interactieve website rond winkelen in Antwerpen. Ik denk dat ik zonder overdrijven mag stellen dat Shopinantwerp een onmisbaar instrument is voor wie van een dagje winkelen in Antwerpen een totaalbeleving wil maken", zegt Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder van de Kamer. "Belangrijk is ook dat dit platform door stad Antwerpen, Unizo Antwerpen-Stad en de verschillende handelaarsverenigingen wordt gedragen. Want de samenwerking tussen alle stakeholders is een voorwaarde om van dit project een succes te maken."

Shopinantwerp is ook te raadplegen op smartphone en tablet. Via verschillende zoekfuncties kan u op naam, op straat of op productcategorie door acht verschillende shoppingzones van Antwerpen zoeken. Ook horecazaken, bankautomaten en parkeergarages worden weergegeven. (KS)

Shopinantwerp is meer dan een shoppingwebsite. Het is een complete digitale gids die de bezoeker de weg wijst naar alle winkels, merken en shoppingcentra, maar ook geldautomaten, publieke parkings en zelfs de openbare toiletten vermeldt. Wie op zoek is naar overnachting of andere horeca, vindt via Shopinantwerp de juiste link naar Toerisme Antwerpen. Deze nieuwe website maakt deel uit van het strategisch economisch Routeplan 2020 van de Kamer. De verschillende handelaarsverenigingen en shoppingcentra uit de binnenstad - verenigd in Beleef Antwerpen - waren nauw betrokken bij de ontwikkeling van het project. "Om Antwerpen voor eens en voor altijd op de kaart te zetten als shoppinghoofdstad worden in het Routeplan 2020 verschillende initiatieven voorgesteld. Het eerste is de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke en interactieve website rond winkelen in Antwerpen. Ik denk dat ik zonder overdrijven mag stellen dat Shopinantwerp een onmisbaar instrument is voor wie van een dagje winkelen in Antwerpen een totaalbeleving wil maken", zegt Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder van de Kamer. "Belangrijk is ook dat dit platform door stad Antwerpen, Unizo Antwerpen-Stad en de verschillende handelaarsverenigingen wordt gedragen. Want de samenwerking tussen alle stakeholders is een voorwaarde om van dit project een succes te maken." Shopinantwerp is ook te raadplegen op smartphone en tablet. Via verschillende zoekfuncties kan u op naam, op straat of op productcategorie door acht verschillende shoppingzones van Antwerpen zoeken. Ook horecazaken, bankautomaten en parkeergarages worden weergegeven. (KS)