Het Franse merk Sessùn opent een flagshipstore in Brussel. Daarmee komt het merk voor de eerste keer ook naar de Benelux. Sessùn staat bekend als een kwalitatief modelabel dat romantische, doch hippe collecties uitbrengt. Het merk is momenteel al beschikbaar bij verschillende verkooppunten in België, maar had nog geen flagshipstore.

Geert Hallemans en Jean-Marc Ghys van Sessùn vonden dat het tijd was om daar verandering in te brengen. Begin december opent de winkel in de Rue du Marché au Charbon 59 in Brussel. Wij tellen alvast af! (RDM)

Het Franse merk Sessùn opent een flagshipstore in Brussel. Daarmee komt het merk voor de eerste keer ook naar de Benelux. Sessùn staat bekend als een kwalitatief modelabel dat romantische, doch hippe collecties uitbrengt. Het merk is momenteel al beschikbaar bij verschillende verkooppunten in België, maar had nog geen flagshipstore. Geert Hallemans en Jean-Marc Ghys van Sessùn vonden dat het tijd was om daar verandering in te brengen. Begin december opent de winkel in de Rue du Marché au Charbon 59 in Brussel. Wij tellen alvast af! (RDM)