Shoppen is een heus karwei dat op torenhoge hakken niet altijd makkelijk uit te voeren is. Menig fashionista klikt zich bijgevolg een muisarm in online boetieks en investeert in een glamoureuze kamerjas om de postbode toch stijlvol te kunnen ontvangen.

Toch vrezen mensen blijkbaar nog steeds het gerucht van de Verloren Pakjes en daar wil Selfridges nu iets aan doen. Naast hun kersverse Click and Collect service - waar klanten items kunnen reserveren online om later te passen en te kopen in de winkel- wil de department store vanaf 2014 ook een heuse drive-through in leven roepen.

Shoppers zouden zo hun producten online kunnen kopen en afhalen aan een soort balie net achter de winkel aan Oxford Street. Shoppen zonder uit je Audi te komen dus, en verwacht u zeker maar aan en hele dosis glamour in plaats van een louche deal in een achterafstraatje.

"Het zal niet zomaar een fashion drive-through service worden, het zal de beste worden", aldus Simon Forster van Selfridges aan The Evening Standard. (KS)

Shoppen is een heus karwei dat op torenhoge hakken niet altijd makkelijk uit te voeren is. Menig fashionista klikt zich bijgevolg een muisarm in online boetieks en investeert in een glamoureuze kamerjas om de postbode toch stijlvol te kunnen ontvangen. Toch vrezen mensen blijkbaar nog steeds het gerucht van de Verloren Pakjes en daar wil Selfridges nu iets aan doen. Naast hun kersverse Click and Collect service - waar klanten items kunnen reserveren online om later te passen en te kopen in de winkel- wil de department store vanaf 2014 ook een heuse drive-through in leven roepen. Shoppers zouden zo hun producten online kunnen kopen en afhalen aan een soort balie net achter de winkel aan Oxford Street. Shoppen zonder uit je Audi te komen dus, en verwacht u zeker maar aan en hele dosis glamour in plaats van een louche deal in een achterafstraatje. "Het zal niet zomaar een fashion drive-through service worden, het zal de beste worden", aldus Simon Forster van Selfridges aan The Evening Standard. (KS)