Als het van Marie Jo afhangt, betreed je dit najaar in stijl en met vastberaden tred de werkvloer. Het Belgische lingerielabel presenteert de Pearl-collectie als de absolute nummer 1 essential voor een geslaagde office look. Om dat extra in de kijker te zetten, nodigde Marie Jo 25 Knack Weekend-lezeressen uit voor een exclusieve en persoonlijke lingeriestyling.

Géraldine, onderneemster en al jaren een trouwe fan van het Belgische merk, blikt terug op een leerrijke ervaring. "Dankzij de persoonlijke opmeting zal ik vanaf nu altijd de juiste maat en shape kiezen", zegt ze.

"Wat ik ook heel interessant vond, was de uitleg over de shapes zelf. Ik ben te weten gekomen dat je met een andere shape ook telkens een andere decolleté kan creëren." Géraldine koos de Pearl balconnette en heart als haar favorieten. "Beide modelletjes zitten echt als gegoten. Het is een torenhoog cliché, maar een zelfverzekerd gevoel begint met een comfortabele en mooie beha, toch?"

Ook Karin, purchase manager, die nog niet zo vertrouwd was met Marie Jo, reageerde achteraf tevreden. "Ik ben aangenaam verrast door de voorgevormde shapes. Ik droeg tot voor kort altijd beha's in kant, maar daar zal nu verandering in komen. Ik dacht bovendien dat Marie Jo zich vooral focuste op jonge vrouwen, maar niets is minder waar. Het merk is er voor elk type vrouw van elke leeftijd."

Tips & tricks voor de ultieme office look

Marie Jo presenteert met de Pearl-collectie, dé perfecte lingerie voor een zelfverzekerde uitstraling.

Look 1 Presentation day

Heb je straks een belangrijke meeting, ga dan voor de balconette, een beha die een ultravrouwelijk silhouet creëert.

Look 2 Powersuit

Onder een damespak kies je beter voor de hartvormige beha omdat die je buste perfect omlijnt.

Look 3 Casual Friday

Ga je voor de casual look op het werk? Het spacer model is dankzij zijn zacht en luchtig materiaal een topper onder een T-shirt of katoenen hemd.

Wil je jouw favoriete Pearl model ontdekken? Klik hier voor een lingeriespeciaalzaak in je buurt.

Als het van Marie Jo afhangt, betreed je dit najaar in stijl en met vastberaden tred de werkvloer. Het Belgische lingerielabel presenteert de Pearl-collectie als de absolute nummer 1 essential voor een geslaagde office look. Om dat extra in de kijker te zetten, nodigde Marie Jo 25 Knack Weekend-lezeressen uit voor een exclusieve en persoonlijke lingeriestyling.Géraldine, onderneemster en al jaren een trouwe fan van het Belgische merk, blikt terug op een leerrijke ervaring. "Dankzij de persoonlijke opmeting zal ik vanaf nu altijd de juiste maat en shape kiezen", zegt ze."Wat ik ook heel interessant vond, was de uitleg over de shapes zelf. Ik ben te weten gekomen dat je met een andere shape ook telkens een andere decolleté kan creëren." Géraldine koos de Pearl balconnette en heart als haar favorieten. "Beide modelletjes zitten echt als gegoten. Het is een torenhoog cliché, maar een zelfverzekerd gevoel begint met een comfortabele en mooie beha, toch?"Ook Karin, purchase manager, die nog niet zo vertrouwd was met Marie Jo, reageerde achteraf tevreden. "Ik ben aangenaam verrast door de voorgevormde shapes. Ik droeg tot voor kort altijd beha's in kant, maar daar zal nu verandering in komen. Ik dacht bovendien dat Marie Jo zich vooral focuste op jonge vrouwen, maar niets is minder waar. Het merk is er voor elk type vrouw van elke leeftijd."Marie Jo presenteert met de Pearl-collectie, dé perfecte lingerie voor een zelfverzekerde uitstraling.Look 1 Presentation dayHeb je straks een belangrijke meeting, ga dan voor de balconette, een beha die een ultravrouwelijk silhouet creëert.Look 2 PowersuitOnder een damespak kies je beter voor de hartvormige beha omdat die je buste perfect omlijnt.Look 3 Casual FridayGa je voor de casual look op het werk? Het spacer model is dankzij zijn zacht en luchtig materiaal een topper onder een T-shirt of katoenen hemd.Wil je jouw favoriete Pearl model ontdekken? Klik hier voor een lingeriespeciaalzaak in je buurt.