Horoscopen en sterrenbeelden; ook al weet u dat ze grotendeels onzin zijn is het toch bijzonder verleidelijk om u erin te verliezen. Nieuwe vlam? Op een dood moment even checken of jullie sterrenbeelden compatibel zijn. Zenuwachtig voor een grote presentatie? In de krant toch snel doorbladeren naar de horoscoopsectie. Klaarwakker om vier uur 's nachts met niemand op Twitter? Hallo Madame Zodiac!

Ondergetekende is een rasechte Boogschutter maar wordt uitgelachen wanneer ze het iemand vertelt. Anno 2013 doet men nog steeds smalend om sterrenbeeldenkunde en hoewel we u niet proberen overtuigen van waarachtigheid nodigen we u toch uit om het paranormale te omarmen in uw leven. Paranormal Activity is immers trendy als we de grote namen uit de hipsterboetiek mogen geloven.

Kenzo bracht eerder dit jaar al tarotkaarten uit, Topshop heeft een uitzonderlijk fraaie lijn zodiac-juwelen en Charlotte Olympia heeft net een collectie vol schoenen en clutches gelanceerd die allen voorzien zijn van een horoscoopteken. Bij iedere bestelling krijgt u een fraai boekje van de ontwerpster waarin de eigenschappen van uw sterrenbeeld uitgelegd staan. Last van tinnitus? Nee, het is uw neocortex die dreigend 'my precious' in uw buis van Eustachius plant.

Draag voortaan dus uw sterrenbeeld met trots en op de toppen van uw tenen. We vinden ieder schoentje prachtig maar voor een keer vinden wij het jammer dat we geen koppige, labiele.. excuseer, dat we geen kreeften zijn. (KS)

Horoscopen en sterrenbeelden; ook al weet u dat ze grotendeels onzin zijn is het toch bijzonder verleidelijk om u erin te verliezen. Nieuwe vlam? Op een dood moment even checken of jullie sterrenbeelden compatibel zijn. Zenuwachtig voor een grote presentatie? In de krant toch snel doorbladeren naar de horoscoopsectie. Klaarwakker om vier uur 's nachts met niemand op Twitter? Hallo Madame Zodiac! Ondergetekende is een rasechte Boogschutter maar wordt uitgelachen wanneer ze het iemand vertelt. Anno 2013 doet men nog steeds smalend om sterrenbeeldenkunde en hoewel we u niet proberen overtuigen van waarachtigheid nodigen we u toch uit om het paranormale te omarmen in uw leven. Paranormal Activity is immers trendy als we de grote namen uit de hipsterboetiek mogen geloven. Kenzo bracht eerder dit jaar al tarotkaarten uit, Topshop heeft een uitzonderlijk fraaie lijn zodiac-juwelen en Charlotte Olympia heeft net een collectie vol schoenen en clutches gelanceerd die allen voorzien zijn van een horoscoopteken. Bij iedere bestelling krijgt u een fraai boekje van de ontwerpster waarin de eigenschappen van uw sterrenbeeld uitgelegd staan. Last van tinnitus? Nee, het is uw neocortex die dreigend 'my precious' in uw buis van Eustachius plant. Draag voortaan dus uw sterrenbeeld met trots en op de toppen van uw tenen. We vinden ieder schoentje prachtig maar voor een keer vinden wij het jammer dat we geen koppige, labiele.. excuseer, dat we geen kreeften zijn. (KS)