Het personage van Sarah Jessica Parker in 'Sex And The City' is gek op mode, maar ook in het dagelijks leven is Parker een echte fashionista. Dat bewees ze nog maar eens op de première van het theaterstuk 'The Commons of Pensacola' in New York.

De 48-jarige Amerikaanse superster koos voor een theaterpremière in New York voor een goudkleurige vestje uit de lentecollectie 2014 van het Franse label Sonia Rykiel. Ze werkte de look af met een goudkleurige jurk van Rochas, maar de absolute 'eye-catchers' waren de opvallende sandalen, ontworpen door Sophia Webster, van de actrice. Sarah Jessica Parker slaagt er steeds in om de verbazen om de rode loper, gekleed in outfits van haar lievelingsmerken zoals Oscar de la Renta, Chanel of Alexander McQueen. Haar personage 'Carrie Bradshaw' zou fier zijn op Sarah Jessica.

Maar voor de première van 'The Commons of Pensacola' koos de actrice voor een outfit van Rykiel. Het is niet de eerste keer dat Parker valt voor de looks van het Franse modehuis. Zo droeg ze in het zesde seizoen van 'Sex and the City' een gestreepte blouse van Rykiel. Deze look is uitgegroeid tot een van de klassiekers van het personage. Maar ook op de rode loper droeg Parker eerder al een outfit van Rykiel. In 2011 droeg ze op de première van 'I Don't Know How She Does It' in Berlijn een adembenemend ensemble van het modehuis. Een blauwe rok in combinatie met een oranje knitwear truitje. Très chic! (LVR)

Het personage van Sarah Jessica Parker in 'Sex And The City' is gek op mode, maar ook in het dagelijks leven is Parker een echte fashionista. Dat bewees ze nog maar eens op de première van het theaterstuk 'The Commons of Pensacola' in New York. De 48-jarige Amerikaanse superster koos voor een theaterpremière in New York voor een goudkleurige vestje uit de lentecollectie 2014 van het Franse label Sonia Rykiel. Ze werkte de look af met een goudkleurige jurk van Rochas, maar de absolute 'eye-catchers' waren de opvallende sandalen, ontworpen door Sophia Webster, van de actrice. Sarah Jessica Parker slaagt er steeds in om de verbazen om de rode loper, gekleed in outfits van haar lievelingsmerken zoals Oscar de la Renta, Chanel of Alexander McQueen. Haar personage 'Carrie Bradshaw' zou fier zijn op Sarah Jessica. Maar voor de première van 'The Commons of Pensacola' koos de actrice voor een outfit van Rykiel. Het is niet de eerste keer dat Parker valt voor de looks van het Franse modehuis. Zo droeg ze in het zesde seizoen van 'Sex and the City' een gestreepte blouse van Rykiel. Deze look is uitgegroeid tot een van de klassiekers van het personage. Maar ook op de rode loper droeg Parker eerder al een outfit van Rykiel. In 2011 droeg ze op de première van 'I Don't Know How She Does It' in Berlijn een adembenemend ensemble van het modehuis. Een blauwe rok in combinatie met een oranje knitwear truitje. Très chic! (LVR)