Het Belgische modehuis Sandrina Fasoli voelt zich genoodzaakt een pauze in te lassen. Toch is er zeker geen sprake van een faillissement. Zo klinkt het in een persbericht.
Ondanks goede verkoopcijfers en een stijging van 67 procent na het laatste zomerseizoen, voelt het ontwerpersduo zich genoodzaakt de bladzijde om te draaien na 17 seizoenen. "We hebben niet de juiste partners gevonden om ons te steunen in de groei die we gerealiseerd hebben", klinkt het.

Ze benadrukken echter duidelijk dat het niet om een faillissement gaat, maar om een stopzetting waarbij alle leveranciers en fabrikanten vergoed werden. Er zullen dus niet langer collecties gemaakt worden onder de naam Sandrina Fasoli.

"Na 17 seizoenen vol passie, energie en toewijding, draaien we de bladzijde om van een geweldig avontuur. Hoewel onze creativiteit zich niet langer zal vertalen in de Sandrina Fasoli collecties, zal ze zich ontplooien en uiten op andere domeinen", aldus de ontwerpers in een persbericht. (RDM)

Het Belgische modehuis Sandrina Fasoli voelt zich genoodzaakt een pauze in te lassen. Toch is er zeker geen sprake van een faillissement. Zo klinkt het in een persbericht. Ondanks goede verkoopcijfers en een stijging van 67 procent na het laatste zomerseizoen, voelt het ontwerpersduo zich genoodzaakt de bladzijde om te draaien na 17 seizoenen. "We hebben niet de juiste partners gevonden om ons te steunen in de groei die we gerealiseerd hebben", klinkt het. Ze benadrukken echter duidelijk dat het niet om een faillissement gaat, maar om een stopzetting waarbij alle leveranciers en fabrikanten vergoed werden. Er zullen dus niet langer collecties gemaakt worden onder de naam Sandrina Fasoli."Na 17 seizoenen vol passie, energie en toewijding, draaien we de bladzijde om van een geweldig avontuur. Hoewel onze creativiteit zich niet langer zal vertalen in de Sandrina Fasoli collecties, zal ze zich ontplooien en uiten op andere domeinen", aldus de ontwerpers in een persbericht. (RDM)