Een week na het nieuws dat het Belgische modehuis Sadrina Fasoli een pauze gaat inlassen, raakt nu bekent dat ze begin volgend jaar een grote uitverkoop houden. Dat meldt elle.be.

Eerder raakte bekend dat het ontwerpersduo zich na 17 seizoenen genoodzaakt voelde om een pauze in te lassen. "Er is geen sprake van een faillissement, maar het is tijd om de bladzijde om te draaien", klonk het.

Over de concrete plannen van de ontwerpers is nog niks geweten, maar ze belonen hun trouwe klanten alvast met een uitverkoop begin volgend jaar. Liefhebbers van het merk kunnen vanaf 2 januari de hele wintercollectie kopen met maar liefst 70 procent korting in de rekken van de boetiek aan het Brugmannplein in Brussel.

Daarnaast zullen ook items uit vorige collecties aan een voordelige prijs te koop worden aangeboden. Op 30 januari 2013 gaat de winkel van Sandrina Fasoli in Brussel definitief toe. (RDM)

Sandrina Fasoli Brugmann: Place G. Brugmann 22, 1050 Brussels.

Open van maandag tot zaterdag van 11u tot 19u en op zondag van 14u tot 18u.



Een week na het nieuws dat het Belgische modehuis Sadrina Fasoli een pauze gaat inlassen, raakt nu bekent dat ze begin volgend jaar een grote uitverkoop houden. Dat meldt elle.be. Eerder raakte bekend dat het ontwerpersduo zich na 17 seizoenen genoodzaakt voelde om een pauze in te lassen. "Er is geen sprake van een faillissement, maar het is tijd om de bladzijde om te draaien", klonk het. Over de concrete plannen van de ontwerpers is nog niks geweten, maar ze belonen hun trouwe klanten alvast met een uitverkoop begin volgend jaar. Liefhebbers van het merk kunnen vanaf 2 januari de hele wintercollectie kopen met maar liefst 70 procent korting in de rekken van de boetiek aan het Brugmannplein in Brussel.Daarnaast zullen ook items uit vorige collecties aan een voordelige prijs te koop worden aangeboden. Op 30 januari 2013 gaat de winkel van Sandrina Fasoli in Brussel definitief toe. (RDM)