Zangeres Jessie J zegt dat ze 'wat meer wil gaan doen met mode' en dat ontwerpster Stella McCartney haar daarbij zou helpen. Dat meldt The Telegraph.

De zangeres is momenteel in gesprek met McCartney over een eigen kledingcollectie. "Ik heb met haar gepraat en hopelijk kunnen we binnenkort samenwerken. Ze is een ongelooflijke ontwerpster", aldus Jessie J.

De zangeres is naar eigen zeggen steeds meer bezig met mode en is al verschillende keren te zien geweest in een ontwerp van McCartney. "De periode van catsuits en op cartoon geïnspireerde outfits is voorbij", vult de zangeres aan.

Er is voorlopig nog geen reactie gekend van Stella McCartney over de mogelijke samenwerking. Ze heeft het waarschijnlijk deze week net iets te druk met haar collectie die getoond wordt tijdens de modeweek van Parijs. (RDM)

Zangeres Jessie J zegt dat ze 'wat meer wil gaan doen met mode' en dat ontwerpster Stella McCartney haar daarbij zou helpen. Dat meldt The Telegraph.De zangeres is momenteel in gesprek met McCartney over een eigen kledingcollectie. "Ik heb met haar gepraat en hopelijk kunnen we binnenkort samenwerken. Ze is een ongelooflijke ontwerpster", aldus Jessie J. De zangeres is naar eigen zeggen steeds meer bezig met mode en is al verschillende keren te zien geweest in een ontwerp van McCartney. "De periode van catsuits en op cartoon geïnspireerde outfits is voorbij", vult de zangeres aan. Er is voorlopig nog geen reactie gekend van Stella McCartney over de mogelijke samenwerking. Ze heeft het waarschijnlijk deze week net iets te druk met haar collectie die getoond wordt tijdens de modeweek van Parijs. (RDM)