De webshop van H&M lag al snel plat door de overrompeling en zodra de deuren van de winkels opengingen, stormden klanten naar binnen. Heel wat modefans grepen naast een stuk, maar zij die hun droomitems wel wisten te bemachtigen toonden hun vreugde op sociale media en blogs. De #HMBalmaination kwam, zag en overwon.

Succesverhaal

H&M zelf is ook erg tevreden over de collab. Håcan Andersson, een woordvoerder van H&M, vertelde aan Bloomberg dat de interesse in deze lancering de verwachtingen overtroffen heeft, zowel online als in de winkels. Precieze cijfers werden niet verklapt, maar het is duidelijk dat de samenwerking H&M geen windeieren gelegd heeft.

eBay

Wat fans van deze samenwerking er zo leuk aan vinden, is dat ze zich tegen betaalbare prijzen een stuk van ontwerper Olivier Rousteing kunnen aanschaffen. Het is dan ook frustrerend om te zien dat items ondertussen op eBay aangeboden worden voor veel meer geld dan de retailprijs.

De webshop van H&M lag al snel plat door de overrompeling en zodra de deuren van de winkels opengingen, stormden klanten naar binnen. Heel wat modefans grepen naast een stuk, maar zij die hun droomitems wel wisten te bemachtigen toonden hun vreugde op sociale media en blogs. De #HMBalmaination kwam, zag en overwon. Succesverhaal H&M zelf is ook erg tevreden over de collab. Håcan Andersson, een woordvoerder van H&M, vertelde aan Bloomberg dat de interesse in deze lancering de verwachtingen overtroffen heeft, zowel online als in de winkels. Precieze cijfers werden niet verklapt, maar het is duidelijk dat de samenwerking H&M geen windeieren gelegd heeft. eBayWat fans van deze samenwerking er zo leuk aan vinden, is dat ze zich tegen betaalbare prijzen een stuk van ontwerper Olivier Rousteing kunnen aanschaffen. Het is dan ook frustrerend om te zien dat items ondertussen op eBay aangeboden worden voor veel meer geld dan de retailprijs.