Het Italiaanse luxemerk Salvatore Ferragamo ontwerpt de kleding van het Olympische team uit de Republiek San Marino voor de Olympische Spelen in Londen. Dat meldt The Telegraph.

Er bestaat geen twijfel over dat de delegatie uit San Marino, een Republiek die amper 30.000 inwoners telt, zal opvallen tijdens de Olympische Spelen: ze dragen namelijk outfits van het modehuis Salvatore Ferragamo. Het ontwerpersteam van Ferragamo, met aan het hoofd Massimiliano Giornetti, creëert voor het Olympische team van San Marino onder meer blauwe linnen blazers, witte broeken en trenchcoats. Het oogt erg stijlvol.

Schoenen

Schoenen kunnen uiteraard ook niet ontbreken bij de Olympische outfits en krijgen een centrale plek bij het ontwerpen voor het team. Niet verwonderlijk als je weet dat het voor modehuis Salvatore Ferragamo allememaal begonnen is met het ontwerpen van schoenen. Onder meer Marilyn Monroe en Eva Perron droegen in het verleden schoenen van het modehuis. Het Olympische team van San Marino (de vrouwelijke helft van het gezelschap althans) krijgt pumps uit nappa-leer.

Accessoires

En dit is nog niet alles. Naast kleding en schoenen krijgt het team uit San Marino ook aangepaste accessoires. De iconische handtas van Ferragamo, de Sofia, wordt speciaal voor het Olympische team uitgebracht in een kleinere ecru- versie. Daarnaast krijgen ze ook nog een grotere tas voor hun uitrusting en een schoudertas met bijpassende beauty-case.

San Marino mag dan wel een van de kleinste deelnemende naties zijn aan de Olympische Spelen in Londen, op vlak van 'looks en outfits' zal het publiek grote ogen trekken. (LVR)

Het Italiaanse luxemerk Salvatore Ferragamo ontwerpt de kleding van het Olympische team uit de Republiek San Marino voor de Olympische Spelen in Londen. Dat meldt The Telegraph. Er bestaat geen twijfel over dat de delegatie uit San Marino, een Republiek die amper 30.000 inwoners telt, zal opvallen tijdens de Olympische Spelen: ze dragen namelijk outfits van het modehuis Salvatore Ferragamo. Het ontwerpersteam van Ferragamo, met aan het hoofd Massimiliano Giornetti, creëert voor het Olympische team van San Marino onder meer blauwe linnen blazers, witte broeken en trenchcoats. Het oogt erg stijlvol. Schoenen Schoenen kunnen uiteraard ook niet ontbreken bij de Olympische outfits en krijgen een centrale plek bij het ontwerpen voor het team. Niet verwonderlijk als je weet dat het voor modehuis Salvatore Ferragamo allememaal begonnen is met het ontwerpen van schoenen. Onder meer Marilyn Monroe en Eva Perron droegen in het verleden schoenen van het modehuis. Het Olympische team van San Marino (de vrouwelijke helft van het gezelschap althans) krijgt pumps uit nappa-leer. Accessoires En dit is nog niet alles. Naast kleding en schoenen krijgt het team uit San Marino ook aangepaste accessoires. De iconische handtas van Ferragamo, de Sofia, wordt speciaal voor het Olympische team uitgebracht in een kleinere ecru- versie. Daarnaast krijgen ze ook nog een grotere tas voor hun uitrusting en een schoudertas met bijpassende beauty-case. San Marino mag dan wel een van de kleinste deelnemende naties zijn aan de Olympische Spelen in Londen, op vlak van 'looks en outfits' zal het publiek grote ogen trekken. (LVR)