Hedi Slimane, creatief directeur van modehuis Saint Laurent, zal de outfits van Keith Richards ontwerpen voor de '50 years and Counting' tournee van de Rolling Stones. Meer nog, de op maat gemaakte stukken worden genoemd naar de gitarist, dat meldt The Telegraph.

Frontman Mick Jagger mag dan al geflirt hebben met Hedi Slimane door te mogen optreden in Saint Laurentstukken, het is Keith Richards die voor de komende tournee uitgedost zal worden in de naar hem genoemde 'Keith' stukken. De podiumgarderobe van de 69-jarige rocker is een onderdeel van de exclusieve Saint Laurent Stage Wear collectie en zal bestaan uit een kostuumvest, een leren jas, verschillende zijden sjaals en T-shirts met zowel korte als lange mouwen. Welgestelde fans kunnen de 'Keith' jas binnenkort online aanschaffen voor de stevige prijs van 3730 euro. Kort daarna zal de rest van de collectie wereldwijd in de rekken liggen en online aangeboden worden.

Hiermee treedt Keith Richards toe tot de familie van Saint Laurent rockers. Sinds zijn benoeming tot creatief directeur heeft Hedi Slimane met verschillende rockartiesten samengewerkt, waaronder Marilyn Manson, Kim Gordon, Courtney Love en Ariel Pink. De ontwerper nam ook Daft Punk en Beck onder zijn vleugels, maar Keith Richards is de enige muzikant die kan pronken met kledingstukken van het label die speciaal naar hem genoemd zijn.

De vraag is nu of ook Mick Jagger op de tournee uitgedost zal zijn in Saint Laurent. The Telegraph meldt dat het modehuis daarover nog geen informatie kwijt wil. (AC)

Hedi Slimane, creatief directeur van modehuis Saint Laurent, zal de outfits van Keith Richards ontwerpen voor de '50 years and Counting' tournee van de Rolling Stones. Meer nog, de op maat gemaakte stukken worden genoemd naar de gitarist, dat meldt The Telegraph. Frontman Mick Jagger mag dan al geflirt hebben met Hedi Slimane door te mogen optreden in Saint Laurentstukken, het is Keith Richards die voor de komende tournee uitgedost zal worden in de naar hem genoemde 'Keith' stukken. De podiumgarderobe van de 69-jarige rocker is een onderdeel van de exclusieve Saint Laurent Stage Wear collectie en zal bestaan uit een kostuumvest, een leren jas, verschillende zijden sjaals en T-shirts met zowel korte als lange mouwen. Welgestelde fans kunnen de 'Keith' jas binnenkort online aanschaffen voor de stevige prijs van 3730 euro. Kort daarna zal de rest van de collectie wereldwijd in de rekken liggen en online aangeboden worden. Hiermee treedt Keith Richards toe tot de familie van Saint Laurent rockers. Sinds zijn benoeming tot creatief directeur heeft Hedi Slimane met verschillende rockartiesten samengewerkt, waaronder Marilyn Manson, Kim Gordon, Courtney Love en Ariel Pink. De ontwerper nam ook Daft Punk en Beck onder zijn vleugels, maar Keith Richards is de enige muzikant die kan pronken met kledingstukken van het label die speciaal naar hem genoemd zijn. De vraag is nu of ook Mick Jagger op de tournee uitgedost zal zijn in Saint Laurent. The Telegraph meldt dat het modehuis daarover nog geen informatie kwijt wil. (AC)