Het modelabel s.Oliver heeft in samenwerking met de Chinese kunstenaar Qiu Shengxian een limited edition collectie ontworpen.

De gedetailleerde en expressieve designs van Qiu Shengxian vormen de basis voor de collectie. De items bevatten afbeeldingen van zijn bekendste werk en bestaan uit luxueuze materialen zoals zijde en kasjmier.

"Wij zijn zeer enthousiast dat we de getalenteerde en internationaal bekende kunstenaar voor ons lifestyle merk hebben weten te winnen. Qiu Shengxian's gedetailleerde en expressieve designs zijn de perfecte basis voor een collectie gemaakt met veel passie voor details", aldus Mokhtar Benbouazza, Hoofd Marketing by s.Oliver.

De exclusieve collectie ligt vanaf 29 augustus in geselecteerde s.Oliver winkels. (RDM)

Het modelabel s.Oliver heeft in samenwerking met de Chinese kunstenaar Qiu Shengxian een limited edition collectie ontworpen. De gedetailleerde en expressieve designs van Qiu Shengxian vormen de basis voor de collectie. De items bevatten afbeeldingen van zijn bekendste werk en bestaan uit luxueuze materialen zoals zijde en kasjmier. "Wij zijn zeer enthousiast dat we de getalenteerde en internationaal bekende kunstenaar voor ons lifestyle merk hebben weten te winnen. Qiu Shengxian's gedetailleerde en expressieve designs zijn de perfecte basis voor een collectie gemaakt met veel passie voor details", aldus Mokhtar Benbouazza, Hoofd Marketing by s.Oliver. De exclusieve collectie ligt vanaf 29 augustus in geselecteerde s.Oliver winkels. (RDM)