Hoewel het nog maar november is, beginnen de winkelketens hun kerstcampagnes op ons los te laten. Marks & Spencer koos dit jaar voor een sprookjesachtige campagne met Rosie Huntington-Whiteley, Helena Bonham Carter en David Gandy in de hoofdrollen.

De Britse winkelketen Marks & Spencer kon drie bekende landgenoten strikken voor haar kerstcampagne. De campagne is een mash-up van verschillende sprookjes en oogt erg filmisch feestelijk. Het model Rosie Huntington-Whiteley kroop voor de gelegenheid in de huid van Alice in Wonderland, prinses Jasmine, Roodkapje en Dorothy uit de Wizard of Oz. Mannelijk model David Gandy verkleedde zich als de Madhatter en Aladdin en Helena Bonham Carter is de Great and Powerful Oz.

Bekijk hier de beelden. Merry Christmas! (LP)

Hoewel het nog maar november is, beginnen de winkelketens hun kerstcampagnes op ons los te laten. Marks & Spencer koos dit jaar voor een sprookjesachtige campagne met Rosie Huntington-Whiteley, Helena Bonham Carter en David Gandy in de hoofdrollen. De Britse winkelketen Marks & Spencer kon drie bekende landgenoten strikken voor haar kerstcampagne. De campagne is een mash-up van verschillende sprookjes en oogt erg filmisch feestelijk. Het model Rosie Huntington-Whiteley kroop voor de gelegenheid in de huid van Alice in Wonderland, prinses Jasmine, Roodkapje en Dorothy uit de Wizard of Oz. Mannelijk model David Gandy verkleedde zich als de Madhatter en Aladdin en Helena Bonham Carter is de Great and Powerful Oz. Bekijk hier de beelden. Merry Christmas! (LP)