Ze maakten allebei naam bij Manchester United vooraleer een miljoenencontract te tekenen bij Real Madrid. En allebei krijgen ze al evenveel aandacht voor hun looks als voor hun voetbaltalent. Nu treedt Cristiano Ronaldo opnieuw in de voetsporen van David Beckham. Hij wordt het nieuwe gezicht -en lichaam- van Emporio Armani Underwear. Ronaldo zal poseren voor lente-en zomercollectie 2010.

Beckham liet zich vier seizoenen fotograferen voor de advertentiecampagnes van het Italiaanse designerondergoed. De twee laatste seizoenen kreeg hij daarbij het gezelschap van zijn vrouw Victoria. Zij beëindigde eerder al haar contract met Armani, omdat ze zich wil concentreren op haar eigen collectie.

Ook Beckham broedt intussen al op nieuwe plannen. Hij zou gesprekken voeren met een ondergoedfabrikant om zijn eigen lijn op de markt te brengen. De lancering zou gepland zijn voor de herfst-winter 2010.

Ann Heylens.

Ze maakten allebei naam bij Manchester United vooraleer een miljoenencontract te tekenen bij Real Madrid. En allebei krijgen ze al evenveel aandacht voor hun looks als voor hun voetbaltalent. Nu treedt Cristiano Ronaldo opnieuw in de voetsporen van David Beckham. Hij wordt het nieuwe gezicht -en lichaam- van Emporio Armani Underwear. Ronaldo zal poseren voor lente-en zomercollectie 2010. Beckham liet zich vier seizoenen fotograferen voor de advertentiecampagnes van het Italiaanse designerondergoed. De twee laatste seizoenen kreeg hij daarbij het gezelschap van zijn vrouw Victoria. Zij beëindigde eerder al haar contract met Armani, omdat ze zich wil concentreren op haar eigen collectie. Ook Beckham broedt intussen al op nieuwe plannen. Hij zou gesprekken voeren met een ondergoedfabrikant om zijn eigen lijn op de markt te brengen. De lancering zou gepland zijn voor de herfst-winter 2010. Ann Heylens.