Roberto Cavalli beschuldigde deze week de Camera Nazionale della Moda Italiana - de organisatie die de belangen van de Italiaanse mode behartigt - van wanpraktijen. Zo is de CNMI 'eigenaar' van Milaan Fashion Week en neemt o.a. de zware taak op zich hier de planning voor te verzorgen. Cavalli laat weten dat hij helemaal niet te vinden is voor het schema van die modeweek.

In tegenstelling tot vorige jaren zal niet Armani, maar Cavalli de modeweek afsluiten en daar is hij niet tevreden mee. Hij is namelijk bang dat de stoelen leeg zullen blijven, aangezien de modeweek in Parijs al gestart zal zijn op de laatste dag van de modeweek in Milaan.

Verder laat hij ook nog op zijn blog weten dat hij van het ontwerpersduo Dolce & Gabbana niets moet weten en dat 'het ontwerpersduo alleen om zichzelf geeft, alsof ze het enige modehuis in Italië is'. (RDM)

Roberto Cavalli beschuldigde deze week de Camera Nazionale della Moda Italiana - de organisatie die de belangen van de Italiaanse mode behartigt - van wanpraktijen. Zo is de CNMI 'eigenaar' van Milaan Fashion Week en neemt o.a. de zware taak op zich hier de planning voor te verzorgen. Cavalli laat weten dat hij helemaal niet te vinden is voor het schema van die modeweek. In tegenstelling tot vorige jaren zal niet Armani, maar Cavalli de modeweek afsluiten en daar is hij niet tevreden mee. Hij is namelijk bang dat de stoelen leeg zullen blijven, aangezien de modeweek in Parijs al gestart zal zijn op de laatste dag van de modeweek in Milaan. Verder laat hij ook nog op zijn blog weten dat hij van het ontwerpersduo Dolce & Gabbana niets moet weten en dat 'het ontwerpersduo alleen om zichzelf geeft, alsof ze het enige modehuis in Italië is'. (RDM)