Badgirl 'RiRi' gaat een tweede collectie ontwerpen voor het Britse modelabel River Island. Op het Instagram-profiel van de zangeres is een foto te zien van Rihanna die volop aan het werk is in het atelier aan de nieuwe collectie. Dat schrijft de Britse Grazia.

Rihanna stelde haar debuut in de modewereld, in de vorm van een capsulecollectie voor River Island, voor op de London Fashion Week. Met een spectaculaire show kon de wereld kennismaken met haar visie op kleding en mode. Pers en publiek konden de debuutcollectie van Rihanna wel smaken en dat vertaalde zich ook naar de verkoopcijfers. Voor in Groot-Brittannië was er een stormloop naar de winkels van River Island om een ontwerp van de zangers voor het label te kunnen bemachtigen.

Het nieuws van een tweede collectie werd nog niet officieel bevestigd, maar het is Rihanna zelf die het nieuws de wereld instuurde. Zo zette ze een foto van zichzelf op haar Instagram-profiel, waarop we haar aan het werk zien met een ontwerper voor River Island, met het onderschrift: "Me and my better half @adamselman in design mode!! We went to #WERK on the upcoming #RihannaForRIVERISLAND Autumn and Winter collections! No really, we took it there! Like it's not fair that you could get this kinda s**t at #RIHverIsland" See what she did there? RIHver Island? Jazzy.

De vraag is natuurlijk wat we kunnen verwachten van de herfst-wintercollectie 2013 van de zangeres. Haar eerste collectie voor het label bevatte heel wat korte topjes, jassen, denim, baseball-caps en jurk en rok met sexy uitsnijdingen. Het is nog even afwachten tot we het resultaat van de nieuwe samenwerking gaan kunnen bewonderen. (LVR)

Badgirl 'RiRi' gaat een tweede collectie ontwerpen voor het Britse modelabel River Island. Op het Instagram-profiel van de zangeres is een foto te zien van Rihanna die volop aan het werk is in het atelier aan de nieuwe collectie. Dat schrijft de Britse Grazia. Rihanna stelde haar debuut in de modewereld, in de vorm van een capsulecollectie voor River Island, voor op de London Fashion Week. Met een spectaculaire show kon de wereld kennismaken met haar visie op kleding en mode. Pers en publiek konden de debuutcollectie van Rihanna wel smaken en dat vertaalde zich ook naar de verkoopcijfers. Voor in Groot-Brittannië was er een stormloop naar de winkels van River Island om een ontwerp van de zangers voor het label te kunnen bemachtigen. Het nieuws van een tweede collectie werd nog niet officieel bevestigd, maar het is Rihanna zelf die het nieuws de wereld instuurde. Zo zette ze een foto van zichzelf op haar Instagram-profiel, waarop we haar aan het werk zien met een ontwerper voor River Island, met het onderschrift: "Me and my better half @adamselman in design mode!! We went to #WERK on the upcoming #RihannaForRIVERISLAND Autumn and Winter collections! No really, we took it there! Like it's not fair that you could get this kinda s**t at #RIHverIsland" See what she did there? RIHver Island? Jazzy. De vraag is natuurlijk wat we kunnen verwachten van de herfst-wintercollectie 2013 van de zangeres. Haar eerste collectie voor het label bevatte heel wat korte topjes, jassen, denim, baseball-caps en jurk en rok met sexy uitsnijdingen. Het is nog even afwachten tot we het resultaat van de nieuwe samenwerking gaan kunnen bewonderen. (LVR)