Adam Selman, de vaste kostuumontwerper van Rihanna lanceert tijdens de New York Fashion Week zijn eerste eigen lijn. Dat meldt de Nederlandse Vogue.

Adam Selman, die al twee jaar samenwerkt met Rihanna aan haar tour-outfits en River Island-collectie, lanceert op 5 september een prêt-à-porter vrouwenlijn. Voor Selmans samenwerkingen met RiRi, werd hij al gelinkt aan Gwen Stefani, Lady Gaga en Michael Jackson. Niet de minsten dus. Volgens de ontwerper zal het een sexy en sportieve collectie worden voor 'de fantasievrouw'. Zijn ontwerpen bestaan voornamelijk uit jurkjes, sweatshirts, en zwemkledij.

De collectie was in kannen en kruiken na slechts twee maanden. Een snelle jongen dus, die Selman. Qua prijs zal de collectie niet in het vaarwater van Rihannas collectie voor River Island komen aangezien zijn jurken rond de 300 euro zullen kosten. De ontwerper hoopt dat Opening Ceremony, Net-a-Porter en Barneys New York zijn collectie zullen verdelen. Wij zijn alvast benieuwd! (LP)

Adam Selman, de vaste kostuumontwerper van Rihanna lanceert tijdens de New York Fashion Week zijn eerste eigen lijn. Dat meldt de Nederlandse Vogue. Adam Selman, die al twee jaar samenwerkt met Rihanna aan haar tour-outfits en River Island-collectie, lanceert op 5 september een prêt-à-porter vrouwenlijn. Voor Selmans samenwerkingen met RiRi, werd hij al gelinkt aan Gwen Stefani, Lady Gaga en Michael Jackson. Niet de minsten dus. Volgens de ontwerper zal het een sexy en sportieve collectie worden voor 'de fantasievrouw'. Zijn ontwerpen bestaan voornamelijk uit jurkjes, sweatshirts, en zwemkledij. De collectie was in kannen en kruiken na slechts twee maanden. Een snelle jongen dus, die Selman. Qua prijs zal de collectie niet in het vaarwater van Rihannas collectie voor River Island komen aangezien zijn jurken rond de 300 euro zullen kosten. De ontwerper hoopt dat Opening Ceremony, Net-a-Porter en Barneys New York zijn collectie zullen verdelen. Wij zijn alvast benieuwd! (LP)