Rihanna zal haar collectie in samenwerking met het modelabel River Island voorstellen tijdens de modeweek in Londen op 16 februari.

De vrouwen-en accessoirecollectie voor de lente-en zomer van 2013 werd volledig ontworpen door de ster zelf en zal vanaf 5 maart te koop zijn in de River Island winkels en bij Opening Ceremony in de Verenigde Staten en Japan.

"De collectie lanceren op London Fashion Week is een droom die werkelijkheid wordt. Ik wou al lang een eigen collectie tekenen en vind het een bijzonder privilege mijn collectie voor River Island te mogen voorstellen tussen de grote ontwerptalenten van LFW. Ik sta te popelen om de reactie van mijn fans en de modepers te zien!", aldus Rihanna. (RDM)

Rihanna zal haar collectie in samenwerking met het modelabel River Island voorstellen tijdens de modeweek in Londen op 16 februari. De vrouwen-en accessoirecollectie voor de lente-en zomer van 2013 werd volledig ontworpen door de ster zelf en zal vanaf 5 maart te koop zijn in de River Island winkels en bij Opening Ceremony in de Verenigde Staten en Japan. "De collectie lanceren op London Fashion Week is een droom die werkelijkheid wordt. Ik wou al lang een eigen collectie tekenen en vind het een bijzonder privilege mijn collectie voor River Island te mogen voorstellen tussen de grote ontwerptalenten van LFW. Ik sta te popelen om de reactie van mijn fans en de modepers te zien!", aldus Rihanna. (RDM)