De zangeres klaagt de kledingketen aan omdat ze een T-shirt verkopen met haar afbeelding op. Dat schrijft The New York Post Rihanna wil maar liefst 5 miljoen dollar van Philip Green, de CEO van de Britse kledingketen Topshop. Het merk verkoopt namelijk een T-shirt met Rihanna's foto op zonder haar toestemming. Topshop beweert de foto te hebben gekocht bij de fotograaf maar ze betaalden geen licentiekosten aan Rihanna zelf. De zangeres is nochtans een grote fan van het merk. Ze werd meermaals in hun kleding gespot en is goed bevriend met de erfgename van Topshop, Chloe Green.

De 25-jarige zangeres onderhandelt nu al acht maanden met de Arcadia Group, waartoe Topshop behoort. Ze boden haar eerder al een som aan van 5000 dollar die ze resoluut weigerde. Rihanna's management vroeg aan Topshop om de T-shirts uit de handel te nemen maar de kledingketen negeert die vraag. In het Verenigd Koninkrijk geldt immers geen wet die de artiest in zo'n geval beschermt. Ondertussen is Topshop nu ook te koop in Amerika en aangezien de wet daar anders is zouden ze weleens in de problemen kunnen komen.

Rihanna spendeerde al meer dan 1 miljoen dollar aan de rechtszaak met Topshop maar ze is vastbesloten om haar principes te verdedigen. Eerder was de zangeres al verwikkeld in rechtszaken tegen een immobiliënkantoor in Beverly Hills, haar boekhouder en fotograaf David Lachapelle die beweerde dat de zangeres zijn foto's gebruikte als inspiratie voor haar videoclip S&M. (AV)

De zangeres klaagt de kledingketen aan omdat ze een T-shirt verkopen met haar afbeelding op. Dat schrijft The New York Post Rihanna wil maar liefst 5 miljoen dollar van Philip Green, de CEO van de Britse kledingketen Topshop. Het merk verkoopt namelijk een T-shirt met Rihanna's foto op zonder haar toestemming. Topshop beweert de foto te hebben gekocht bij de fotograaf maar ze betaalden geen licentiekosten aan Rihanna zelf. De zangeres is nochtans een grote fan van het merk. Ze werd meermaals in hun kleding gespot en is goed bevriend met de erfgename van Topshop, Chloe Green. De 25-jarige zangeres onderhandelt nu al acht maanden met de Arcadia Group, waartoe Topshop behoort. Ze boden haar eerder al een som aan van 5000 dollar die ze resoluut weigerde. Rihanna's management vroeg aan Topshop om de T-shirts uit de handel te nemen maar de kledingketen negeert die vraag. In het Verenigd Koninkrijk geldt immers geen wet die de artiest in zo'n geval beschermt. Ondertussen is Topshop nu ook te koop in Amerika en aangezien de wet daar anders is zouden ze weleens in de problemen kunnen komen. Rihanna spendeerde al meer dan 1 miljoen dollar aan de rechtszaak met Topshop maar ze is vastbesloten om haar principes te verdedigen. Eerder was de zangeres al verwikkeld in rechtszaken tegen een immobiliënkantoor in Beverly Hills, haar boekhouder en fotograaf David Lachapelle die beweerde dat de zangeres zijn foto's gebruikte als inspiratie voor haar videoclip S&M. (AV)