Net binnen: de beelden van de nieuwe campagne voor de Armani ondergoedlijn. Gezicht van de collectie is de populaire R&B-ster Rihanna.
Met een lichtblond, kort kopje showt Rihanna de nieuwe Emporio Armani Underwearcollectie. De foto's baden in een retrosfeer met een knipoog naar film noir.

De zangeres, die ook het uithangbord is van de Armani Jeanslijn, volgt hiermee actrice Megan Fox op. En er staat ook mooi volk aan haar zijde: Rafael Nadal is het gezicht voor de Armani Jeans mannenlijn.

Op 22 oktober en 11 november treedt Rihanna op in het Antwerpse Sportpaleis. (AH)

Net binnen: de beelden van de nieuwe campagne voor de Armani ondergoedlijn. Gezicht van de collectie is de populaire R&B-ster Rihanna. Met een lichtblond, kort kopje showt Rihanna de nieuwe Emporio Armani Underwearcollectie. De foto's baden in een retrosfeer met een knipoog naar film noir. De zangeres, die ook het uithangbord is van de Armani Jeanslijn, volgt hiermee actrice Megan Fox op. En er staat ook mooi volk aan haar zijde: Rafael Nadal is het gezicht voor de Armani Jeans mannenlijn. Op 22 oktober en 11 november treedt Rihanna op in het Antwerpse Sportpaleis. (AH)