Voor haar bezoek aan Kyoto koos Michelle Obama voor gestreepte top en lange veelkleurige jacquard jas uit de huidige zomercollectie van Van Noten. Het is niet de eerste keer dat de Amerikaanse first lady zich laat verleiden door Belgische mode. Eerder werd ze al gespot met sandalen van Martin Margiela en tijdens een reis naar Indië in 2010 droeg ze verschillende ontwerpen van Dries Van Noten.

Ook Rihanna trok een jas van Van Noten aan. Of het de bedoeling was van de ontwerper om volledig naakt te zijn onder de jas, betwijfelen we enigszins. Rihanna weet het ontwerp in ieder geval naar haar hand te zetten.

Voor haar bezoek aan Kyoto koos Michelle Obama voor gestreepte top en lange veelkleurige jacquard jas uit de huidige zomercollectie van Van Noten. Het is niet de eerste keer dat de Amerikaanse first lady zich laat verleiden door Belgische mode. Eerder werd ze al gespot met sandalen van Martin Margiela en tijdens een reis naar Indië in 2010 droeg ze verschillende ontwerpen van Dries Van Noten. Ook Rihanna trok een jas van Van Noten aan. Of het de bedoeling was van de ontwerper om volledig naakt te zijn onder de jas, betwijfelen we enigszins. Rihanna weet het ontwerp in ieder geval naar haar hand te zetten.