Rihanna heeft in Buffalo, New York, de aftrap gegeven van haar nieuwe wereldtournee 'Diamonds'. Het was op deze eerste avond vooral uitkijken naar de outfits van de zangeres, die door velen wordt beschouwd als een stijlicoon. Tijdens de show zien we Rihanna onder meer in een T-shirt van Raf Simons en in op maat gemaakte ontwerpen van Riccardo Tisci, de creatief leider van Givenchy.

Rihanna houdt wel van niets verhullende outfits, en ook voor haar nieuwe tournee, de 'Diamonds World Tour', koos ze voor uitdagende ontwerpen. Enkele van de outfits werden samengesteld door Riccardo Tisci, creatief directeur bij Givenchy. Naast ontwerpen van dit modehuis kiest de zangeres ook voor een vintage T-shirt van Raf Simons en draagt ze ook een ontwerp uit haar eigen collectie voor River Island.

Givenchy
Rihanna verschijnt op het podium in een zwarte cape met geborduurde kraag en lederen zwart-witte laarzen tot aan haar knie. Deze look werd ontworpen door Riccardo Tisci. Haar outfit wordt obscuur gemaakt met een donkerzwarte zonnebril.

Geïnspireerd op zijn laatste haute-couture mannencollectie gemixt met zijn obsessie voor sportieve kledij en streetstyle, kiest Tisci als tweede look resoluut voor een blingbling-outfit. Ze draagt een onthullende parkajurk met goudkleurige borduursels afgewerkt met Swarovski-diamanten en diepe split achteraan. Als dit nog niet genoeg was zal ze onder de jurk een zwarte mini short en zwart-wit lederen beha aan hebben met gouden gespen. Witte kristallen oorbellen en een gouden metalen haaientandketting, met RiRi gegraveerd op de achterkant, zorgen voor pittige details.

Raf Simons
Onze Belgische trots heeft ook een persoonlijke insteek gehad in de outfits van Rihanna. Ze komt het podium op in een vintage T-shirt met slogan 'Sea of Desire', verwijzend naar het hedonisme uit de jaren '90. Een filosofische stroming waar genot het hoogste goed is en waar toch wel raakpunten kunnen worden gevonden met de levensstijl van Rihanna. (LVR/YM)

Rihanna heeft in Buffalo, New York, de aftrap gegeven van haar nieuwe wereldtournee 'Diamonds'. Het was op deze eerste avond vooral uitkijken naar de outfits van de zangeres, die door velen wordt beschouwd als een stijlicoon. Tijdens de show zien we Rihanna onder meer in een T-shirt van Raf Simons en in op maat gemaakte ontwerpen van Riccardo Tisci, de creatief leider van Givenchy.Rihanna houdt wel van niets verhullende outfits, en ook voor haar nieuwe tournee, de 'Diamonds World Tour', koos ze voor uitdagende ontwerpen. Enkele van de outfits werden samengesteld door Riccardo Tisci, creatief directeur bij Givenchy. Naast ontwerpen van dit modehuis kiest de zangeres ook voor een vintage T-shirt van Raf Simons en draagt ze ook een ontwerp uit haar eigen collectie voor River Island.Givenchy Rihanna verschijnt op het podium in een zwarte cape met geborduurde kraag en lederen zwart-witte laarzen tot aan haar knie. Deze look werd ontworpen door Riccardo Tisci. Haar outfit wordt obscuur gemaakt met een donkerzwarte zonnebril. Geïnspireerd op zijn laatste haute-couture mannencollectie gemixt met zijn obsessie voor sportieve kledij en streetstyle, kiest Tisci als tweede look resoluut voor een blingbling-outfit. Ze draagt een onthullende parkajurk met goudkleurige borduursels afgewerkt met Swarovski-diamanten en diepe split achteraan. Als dit nog niet genoeg was zal ze onder de jurk een zwarte mini short en zwart-wit lederen beha aan hebben met gouden gespen. Witte kristallen oorbellen en een gouden metalen haaientandketting, met RiRi gegraveerd op de achterkant, zorgen voor pittige details. Raf Simons Onze Belgische trots heeft ook een persoonlijke insteek gehad in de outfits van Rihanna. Ze komt het podium op in een vintage T-shirt met slogan 'Sea of Desire', verwijzend naar het hedonisme uit de jaren '90. Een filosofische stroming waar genot het hoogste goed is en waar toch wel raakpunten kunnen worden gevonden met de levensstijl van Rihanna. (LVR/YM)