Richard Nicoll volgt Brusselaar Jean-Paul Knott op als creatief directeur bij het Italiaanse modehuis Cerruti. De Brit zal zijn eerste vrouwencollectie in maart 2010 tijdens de Parijse modeweek presenteren.

Met zijn tweeëndertig jaar wordt Richard Nicoll beschouwd als één van beste designers van zijn generatie. Nadat hij in 2002 zijn diploma behaalde aan de prestigieuze Central St Martin's School in Londen, werkte hij als consulent van Marc Jacobs bij Louis Vuitton. In 2005 lanceerde Nicoll zijn eigen label en hij ontving intussen al diverse modeprijzen.

Naast zijn werk als creatief directeur voor Cerruti Woman zal Nicoll ook zijn eigen label in Londen behouden.

Jean-Paul Knott trok in juni dit jaar de deur achter zich dicht bij Cerruti, waar hij toen zowat anderhalf jaar in dienst was. Een gespannen verhouding met de directie zou aan de basis gelegen hebben. Knott wijdt zich nu aan zijn eigen merk.

Ann Heylens.

Richard Nicoll volgt Brusselaar Jean-Paul Knott op als creatief directeur bij het Italiaanse modehuis Cerruti. De Brit zal zijn eerste vrouwencollectie in maart 2010 tijdens de Parijse modeweek presenteren. Met zijn tweeëndertig jaar wordt Richard Nicoll beschouwd als één van beste designers van zijn generatie. Nadat hij in 2002 zijn diploma behaalde aan de prestigieuze Central St Martin's School in Londen, werkte hij als consulent van Marc Jacobs bij Louis Vuitton. In 2005 lanceerde Nicoll zijn eigen label en hij ontving intussen al diverse modeprijzen. Naast zijn werk als creatief directeur voor Cerruti Woman zal Nicoll ook zijn eigen label in Londen behouden. Jean-Paul Knott trok in juni dit jaar de deur achter zich dicht bij Cerruti, waar hij toen zowat anderhalf jaar in dienst was. Een gespannen verhouding met de directie zou aan de basis gelegen hebben. Knott wijdt zich nu aan zijn eigen merk.Ann Heylens.