In deze crisistijden is het een vaardigheid die misschien wel van pas kan komen: uzelf restylen met recyclagekledij. Textielbeurs Futurotextiel08 in Kortrijk biedt op 30 november een workshop aan die u de knepen bijbrengt.

Met textiel uit de kringloopwinkel en de nieuwste technologieÃ"n kan u aan de slag onder het toeziende oog van een modeontwerpster en een naaister. En misschien levert een paar uurtjes werk wel een originele en weinige dure jurk voor de feestdagen op... De workshop is gratis.

Ann Heylens.

Workshop: 30 november 10-12 uur en 13-16 uur. Lounge Futurotextiel 08 (NMBS Loods, Magdalenastraat, Kortrijk). Inschrijvingen & informatie: tel. 056 27 74 04. futurotextiel@kortrijk.be.

In deze crisistijden is het een vaardigheid die misschien wel van pas kan komen: uzelf restylen met recyclagekledij. Textielbeurs Futurotextiel08 in Kortrijk biedt op 30 november een workshop aan die u de knepen bijbrengt. Met textiel uit de kringloopwinkel en de nieuwste technologieÃ"n kan u aan de slag onder het toeziende oog van een modeontwerpster en een naaister. En misschien levert een paar uurtjes werk wel een originele en weinige dure jurk voor de feestdagen op... De workshop is gratis.Ann Heylens. Workshop: 30 november 10-12 uur en 13-16 uur. Lounge Futurotextiel 08 (NMBS Loods, Magdalenastraat, Kortrijk). Inschrijvingen & informatie: tel. 056 27 74 04. futurotextiel@kortrijk.be.