Reizende modetentoonstelling Louis Vuitton zwaait deuren open in Londen

21/09/15 om 11:52 - Bijgewerkt om 11:52

Nicolas Ghesquière, creatief directeur van de vrouwencollecties van Louis Vuitton, geeft voor de derde keer inkijk in zijn ontwerpproces en creatieve inspiratie voor het nieuwe seizoen. Bij de opening tekenden alvast Cara Delevingne, Selena Gomez, Catherine Deneuve, Alexa Chung en Michelle Williams present.

Reizende modetentoonstelling Louis Vuitton zwaait deuren open in Londen

Series III © LV

Nicolas Ghesquière gaat een stapje verder dan andere ontwerpers. Voor zijn vierde prêt-à-porter lijn voor Louis Vuitton stelt hij opnieuw zijn creatieve processen tentoon. De expo gaat van start in Londen en reist vervolgens de wereld rond. Aangezien het de derde keer is dat het modehuis zulke expo op poten zet, kreeg de tentoonstelling de naam 'Series III'.

'In dit digitale tijdperk zijn modeshows online verspreid en onmiddellijk toegankelijk voor het publiek. Maar het houdt meer in dan dat om de sfeer te voelen, en de intense creativiteit, energie en emotie rond een fashion show te delen. Dit is wat we zouden willen delen met een groot publiek over de hele wereld. De tentoonstelling is opgevat als een totaal fysieke en interactieve onderdompeling in de Louis Vuitton show', aldus Nicolas Ghesquière over zijn aanpak.

De expositie zelf loopt vanaf 21 september gedurende vier weken (tot 18 oktober) en vindt plaats in een voormalig kantoorgebouw naast Somerset House.

@caradelevingne and @selenagomez at the opening party for the #LVSeries3 @nicolasghesquiereofficial Exhibition in London #LFW

Een foto die is geplaatst door Louis Vuitton Official (@louisvuitton) op

(LP)

Onze partners