Reed Krakoff, de president én creatieve directeur van het Amerikaanse modelabel Coach, verlaat het merk in juni 2014 na 16 jaar dienst. Dat meldt de Britse Vogue. Het label is momenteel op zoek naar een nieuwe creatieve directeur.

"Reed heeft een enorme bijdrage geleverd in de evolutie van het modehuis. Coach is geëvolueerd van een Amerikaans lederwarenhuis naar een toonaangevend accessoirelabel", zegt CEO Lew Frankfort.

"Ik ben heel dankbaar voor de kansen die ik hier heb gekregen en ik ben ervan overtuigd dat het team een waardige opvolger zal vinden", voegt Reed er zelf aan toe.

In januari van dit jaar werd al aangekondigd dat het label zichzelf wou heruitvinden als lifestylemerk met een hernieuwde focus op de vrouwencollecties. Sandra Hill, voormalige creatieve directeur bij Paul Smith, werd aangenomen om daartoe te komen. (RDM)

Reed Krakoff, de president én creatieve directeur van het Amerikaanse modelabel Coach, verlaat het merk in juni 2014 na 16 jaar dienst. Dat meldt de Britse Vogue. Het label is momenteel op zoek naar een nieuwe creatieve directeur. "Reed heeft een enorme bijdrage geleverd in de evolutie van het modehuis. Coach is geëvolueerd van een Amerikaans lederwarenhuis naar een toonaangevend accessoirelabel", zegt CEO Lew Frankfort. "Ik ben heel dankbaar voor de kansen die ik hier heb gekregen en ik ben ervan overtuigd dat het team een waardige opvolger zal vinden", voegt Reed er zelf aan toe. In januari van dit jaar werd al aangekondigd dat het label zichzelf wou heruitvinden als lifestylemerk met een hernieuwde focus op de vrouwencollecties. Sandra Hill, voormalige creatieve directeur bij Paul Smith, werd aangenomen om daartoe te komen. (RDM)