De Belgische ontwerper Raf Simons - en huidig creatief directeur bij modehuis Dior - is een samenwerking aangegaan met sportlabel Adidas.

De collectie werd voorgesteld tijdens zijn show in Parijs waar hij de herfst-en wintertrends voor de mannenmode liet zien. De capsulecollectie is geïnspireerd door retro trainingspakken en bestaat uit vijf verschillende silhouetten. De kleuren zijn gebaseerd op de typische Adidas kleuren. De bijpassende schoenencollectie wordt in juli gelanceerd.

Het is voor Adidas niet de eerste samenwerking met een topnaam uit de modewereld. Eerder ontwierpen ook Stella McCartney, Yohji Yamamoto en Opening Cerenomy voor het label. (RDM)

De Belgische ontwerper Raf Simons - en huidig creatief directeur bij modehuis Dior - is een samenwerking aangegaan met sportlabel Adidas. De collectie werd voorgesteld tijdens zijn show in Parijs waar hij de herfst-en wintertrends voor de mannenmode liet zien. De capsulecollectie is geïnspireerd door retro trainingspakken en bestaat uit vijf verschillende silhouetten. De kleuren zijn gebaseerd op de typische Adidas kleuren. De bijpassende schoenencollectie wordt in juli gelanceerd. Het is voor Adidas niet de eerste samenwerking met een topnaam uit de modewereld. Eerder ontwierpen ook Stella McCartney, Yohji Yamamoto en Opening Cerenomy voor het label. (RDM)