De Duchess of Cornwall bracht een bezoek aan het atelier van modehuis Dior en ontmoette ook creatief directeur Raf Simons.

Tijdens een rondleiding in het atelier in de Avenue Montaigne in Parijs, georganiseerd door de CEO Sidney Toledano, mocht de Belgische ontwerper Raf Simons Camilla Parker Bowles ontmoeten.

De Duchess nam een kijkje in de archieven van het legendarische modehuis en ontmoette daarna Catherine Riviere die haar voorstelde aan de mensen in het atelier. Het bezoek maakt deel uit van het eerste officiële solobezoek van Camilla aan Parijs. Ze is die dag ook gezien in het Louvre en op een plaatselijke markt. (RDM)

De Duchess of Cornwall bracht een bezoek aan het atelier van modehuis Dior en ontmoette ook creatief directeur Raf Simons. Tijdens een rondleiding in het atelier in de Avenue Montaigne in Parijs, georganiseerd door de CEO Sidney Toledano, mocht de Belgische ontwerper Raf Simons Camilla Parker Bowles ontmoeten. De Duchess nam een kijkje in de archieven van het legendarische modehuis en ontmoette daarna Catherine Riviere die haar voorstelde aan de mensen in het atelier. Het bezoek maakt deel uit van het eerste officiële solobezoek van Camilla aan Parijs. Ze is die dag ook gezien in het Louvre en op een plaatselijke markt. (RDM)