Belgische topontwerper Raf Simons gaat filmkostuums ontwerpen voor de film 'Body Art' van de Italiaanse regisseur Luca Guadagnino.

Simons zal de actrices Sigourney Weaver en Isabelle Huppert voorzien van outfits voor hun laatste filmproject. Dat verklaart ook meteen waarom de twee dames front row gespot werden bij de show van Dior in Parijs enkele dagen geleden.

De film is gebaseerd op de roman The Body Artist van Don DeLillo, over een vrouw die vecht tegen haar verdriet over de zelfmoord van haar echtgenoot.
"Isabelle speelt een body artist en ik een journalist", zegt Sigourney Weaver tegen WWD.

Het is niet de eerste keer dat Simons en Guadagnino samenwerken voor een film. Zo ontwierp hij eerder al de kostuums van Tilda Swinton in de prent 'This Is Love', waarvoor hij trouwens een Oscarnominatie kreeg. (RDM)

Belgische topontwerper Raf Simons gaat filmkostuums ontwerpen voor de film 'Body Art' van de Italiaanse regisseur Luca Guadagnino. Simons zal de actrices Sigourney Weaver en Isabelle Huppert voorzien van outfits voor hun laatste filmproject. Dat verklaart ook meteen waarom de twee dames front row gespot werden bij de show van Dior in Parijs enkele dagen geleden. De film is gebaseerd op de roman The Body Artist van Don DeLillo, over een vrouw die vecht tegen haar verdriet over de zelfmoord van haar echtgenoot. "Isabelle speelt een body artist en ik een journalist", zegt Sigourney Weaver tegen WWD. Het is niet de eerste keer dat Simons en Guadagnino samenwerken voor een film. Zo ontwierp hij eerder al de kostuums van Tilda Swinton in de prent 'This Is Love', waarvoor hij trouwens een Oscarnominatie kreeg. (RDM)