Al sinds 2005 verkoopt de bekende online shop Net-a-Porter de collecties van Jack McCollough en Lazaro Hernandez, beter gekend als Proenza Schouler. Het duo heeft nu ook een collectie ontworpen, bestaande uit 9 stuk, speciaal voor de webwinkel.

De capsulecollectie is gemaakt uit gedurfde kleuren, prints en strepen die gebruikt worden op jurkjes, shorts, sweaters en jassen. "De collectie is geïnspireerd op enkele van onze favoriete stuks uit de afgelopen pre-spring collectie en lijken op surf geïnspireerde klassiekers als een board short of een Baja-trui, maar zijn uitgebracht in luxere stoffen als leer en aangepaste tweed", zegt het duo tegen de Britse Vogue.

Prijzen variëren van 458 euro voor een mini-jurk tot 1280 euro voor een suède vest. De stuks zijn momenteel al te koop Net-a-Porter.com. (RDM)

Al sinds 2005 verkoopt de bekende online shop Net-a-Porter de collecties van Jack McCollough en Lazaro Hernandez, beter gekend als Proenza Schouler. Het duo heeft nu ook een collectie ontworpen, bestaande uit 9 stuk, speciaal voor de webwinkel. De capsulecollectie is gemaakt uit gedurfde kleuren, prints en strepen die gebruikt worden op jurkjes, shorts, sweaters en jassen. "De collectie is geïnspireerd op enkele van onze favoriete stuks uit de afgelopen pre-spring collectie en lijken op surf geïnspireerde klassiekers als een board short of een Baja-trui, maar zijn uitgebracht in luxere stoffen als leer en aangepaste tweed", zegt het duo tegen de Britse Vogue. Prijzen variëren van 458 euro voor een mini-jurk tot 1280 euro voor een suède vest. De stuks zijn momenteel al te koop Net-a-Porter.com. (RDM)