In Luxemburg gaven erfgroothertog Guillaume en de Belgische gravin Stéphanie de Lannoy elkaar dit weekend het ja-woord. De bruid schitterde in een jurk van de Libanese ontwerper Elie Saab.

De 28-jarige bruid koos voor haar bruidsjurk voor een ontwerp van niemand minder de beroemde modeontwerper Elie Saab. Stéphanie de Lannoy straalde in haar kanten jurk met een indrukwekkende sleep van maar liefst vijf meter. De A-lijn jurk werd afgewerkt een rugdecolleté en driekwartsmouwen.

De tiara op het hoofd van de gravin was een erfstuk uit de familie Lannoy en bevat meer dan tweehonderd briljanten. De tiara werd ontworpen door juwelier Altoenloh uit Brussel. Een ander belangrijk erfstuk was de ring van haar moeder die Stéphanie droeg aan haar middelvinger. De moeder van de Belgische gravin overleed enkele maanden geleden. Daarnaast koos de bruid voor relatief traditionele oorbellen, samengesteld uit parel en diamant. De bloemen werden samengesteld door een House of Lachaume in Parijs. (LVR)

In Luxemburg gaven erfgroothertog Guillaume en de Belgische gravin Stéphanie de Lannoy elkaar dit weekend het ja-woord. De bruid schitterde in een jurk van de Libanese ontwerper Elie Saab. De 28-jarige bruid koos voor haar bruidsjurk voor een ontwerp van niemand minder de beroemde modeontwerper Elie Saab. Stéphanie de Lannoy straalde in haar kanten jurk met een indrukwekkende sleep van maar liefst vijf meter. De A-lijn jurk werd afgewerkt een rugdecolleté en driekwartsmouwen. De tiara op het hoofd van de gravin was een erfstuk uit de familie Lannoy en bevat meer dan tweehonderd briljanten. De tiara werd ontworpen door juwelier Altoenloh uit Brussel. Een ander belangrijk erfstuk was de ring van haar moeder die Stéphanie droeg aan haar middelvinger. De moeder van de Belgische gravin overleed enkele maanden geleden. Daarnaast koos de bruid voor relatief traditionele oorbellen, samengesteld uit parel en diamant. De bloemen werden samengesteld door een House of Lachaume in Parijs. (LVR)