Tussen de Gentse vrijdagmarkt en de Langemunt opent in 2014 de eerste Vlaamse vestiging van de Ierse internationale kledingketen Primark.

Primark heeft al één vestiging in België, namelijk in Luik. De eerste Vlaamse vestiging wordt 4500 vierkante meter groot en opent de deuren tegen september 2014. Op de site komen overigens 11 winkeleenheden op een totale oppervlakte van 11.144 vierkante meter. Volgens vastgoedconsulent CBRE zullen de retailers, vooral modektens, maar ook een speelgoedzaak, tegen de zomer getekend zijn.

Daarnaast zal er in Gent ook een Decathlon de deuren openen. Dit in het Interbellumgebouw, een voormalige textielfabriek. Dit is de eerste vestiging van het merk in Oost-Vlaanderen. (Belga/LVR)

Tussen de Gentse vrijdagmarkt en de Langemunt opent in 2014 de eerste Vlaamse vestiging van de Ierse internationale kledingketen Primark. Primark heeft al één vestiging in België, namelijk in Luik. De eerste Vlaamse vestiging wordt 4500 vierkante meter groot en opent de deuren tegen september 2014. Op de site komen overigens 11 winkeleenheden op een totale oppervlakte van 11.144 vierkante meter. Volgens vastgoedconsulent CBRE zullen de retailers, vooral modektens, maar ook een speelgoedzaak, tegen de zomer getekend zijn. Daarnaast zal er in Gent ook een Decathlon de deuren openen. Dit in het Interbellumgebouw, een voormalige textielfabriek. Dit is de eerste vestiging van het merk in Oost-Vlaanderen. (Belga/LVR)