Op de plaats van de uitgebrande Forever 21 in Brussel komt een winkel van Primark. Dat meldt Brusselnieuws.be.

De Ierse winkelketen Primark heeft tot nu toe slechts een Belgische vestiging in Luik. Volgens La Libre zou daar tegen volgend jaar verandering in komen. In 2014 opent de keten namelijk een nieuwe winkel in de Brusselse Nieuwstraat. In datzelfde jaar zou er een Gents filiaal openen en tegen 2016 krijgt ook Charleroi een vestiging van Primark.

De Brusselse vestiging van de budgetkledingketen zou naar verluidt 2.900 vierkante meter groot zijn. De precieze datum van de opening is nog niet bekend. (LP)

Op de plaats van de uitgebrande Forever 21 in Brussel komt een winkel van Primark. Dat meldt Brusselnieuws.be. De Ierse winkelketen Primark heeft tot nu toe slechts een Belgische vestiging in Luik. Volgens La Libre zou daar tegen volgend jaar verandering in komen. In 2014 opent de keten namelijk een nieuwe winkel in de Brusselse Nieuwstraat. In datzelfde jaar zou er een Gents filiaal openen en tegen 2016 krijgt ook Charleroi een vestiging van Primark. De Brusselse vestiging van de budgetkledingketen zou naar verluidt 2.900 vierkante meter groot zijn. De precieze datum van de opening is nog niet bekend. (LP)